1988-08-04 Philadelphia Spectrum, Philadelphia, PA

STED: Philadelphia Spectrum, Philadelphia, PA

INFO: Der findes en video bootleg af dette show i pro-optagelse, og du kan se den herunder! Før “Out Ta Get Me”, fortæller Axl om en episode han havde da han ankom til stedet før showet, hvor sikkerhedsvagterne fra parkeringspladsen havde overfaldet Axl og hans bror, og de undgik med nød og næppe at blive arresteret, da Doug Goldstein og roadierne dukkede op. Atmosfæren var giftig da GnR indtog scenen kl. 20. Axl: “. . . parking security . . . like, me and my brother against fifteen guys from parking security—who were a bunch of assholes. . . . This cop comes and grabs me—the guy with long hair—and throws me over a rail! . . . I ain’t crying about that. . . . What I’m cryin’ about is, how could he tell that the kid with the long hair was wrong, man? [crowd roars] How did he fuckin’ know that the kid with the beer in his hand was wrong? The best quote [from the cop] is, ‘Fuck your civil rights. I’m the law.’ ” Slash takker senere publikum for at have udsolgt begge shows: “Hey, fuckin’ Philadelphia—are you having a good time—or what? [Immense crowd roar.] I don’t got a whole lotta time, but I just want to say: you guys came out here and sold out two fuckin’ shows . . . so . . . shut up! Quiet! So, what I’m saying is . . . Philadelphia kicks fuckin’ ass ! . . . So . . . this is my chance to play the guitar. . . . It’s ‘coke time’ for anyone who doesn’t feel like hanging out.” Axl præsenterede “WTTJ” med ordene: “Well, thanks to people like every one of you there . . . You made a dream come true for us [huge crowd roar]. . . . You made a record that nobody wanted to fuckin’ touch [roar], and nobody wanted to deal with . . . You guys! You people! You took it straight to number one! [big roar] I want to thank . . . you . . . for that! [huge roar] And . . . if you haven’t gone to see the new Clint Eastwood movie, don’t fuckin’ bother! It’s a piece of shit! [crowd roar] They gave us money, and we gave ’em this song, and we got fucked up the ass! And now I get to go: WELCOME TO THE FUCKING JUNGLE, BABY!

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja (B+)
VARIGHED: 51min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Mr. Brownstone
03. Out Ta Get Me
04. Patience
Guitar Solo
Blues Jam
05. Sweet Child O’ Mine
06. Welcome To The Jungle
07. Used To Love Her

vlcsnap-00001 vlcsnap-00002

KOMMENTAR:

Lyden er rippet fra videoen, og der er meget støj på, men det er vist noget der snerper hen mod en soundboard mono optagelse. Det er lidt uklart om det er fra den 4. eller 5. Men sætlisten fra d. 5. kendes ikke såeh…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *