1988-08-13 Pine Knob Music Theatre, Clarkston, MI

STED: Pine Knob Music Theatre, Clarkston, MI

INFO: Før ‘Patience,’ fortæller Axl publikum at de vil genudgive Live Like A Suicide på en ny EP, “GN’R Lies.” Showet gik meget dårligt for bandet, så de endte deres sæt 5 minutter før tid. Backstage efter showet, forårsagede Axl, Izzy & Duff en del skader, hvor de smed med flasker og sparkede på væggene.

AUDIO/VIDEO:
VARIGHED:

SANGE:

01. You’re Crazy
02. Mr. Brownstone
03. It’s So Easy
04. Welcome To The Jungle
05. Patience
Band Introductions
Blues Jam
06. Knockin’ On Heaven’s Door
07. Sweet Child O’ Mine

KOMMENTAR:

Rob Tannenbaum, en skribent for Rolling Stone, blev lukket ind til bandet efter showet, Izzy sad i et hjørne og drak vin og skruede op for The Stones på sin ghettoblaster. Slash, der blev interviewet, bar kun et par shorts og stadig svedig efter optrædenen, sad med en flaske Jack Daniels, og Axl hvilede sig iført jeans, cowboybukser og en bluse hvor der stod “Welcome To Detroit/Murder Capitol Of The World” Showet var ikke gået godt. Slash måtte følges til scenen og bæres af den lige efter, hvilket var typisk, og til sidst i showet måtte de slutte fordi scenemonitorerne svigtede. På grund af det, havde Axl sparket et hul i omklædningsrummets væg. Mens de sad der og blev interviewet, kunne skribenten ikke undgå at høre postyret udenfor døren, hvor lydteknikeren og buschaufføren blev fyret. Izzy blev flov, men så greb fanden ham, og han råbte “voldelig humørsving!” og smadrede en vodkaflaske mod væggen, og Axl røg op fra sofaen, greb vasen på bordet, og kylede den det samme sted hvor flasken ramte. Duff kom ind i rummet og så hans flaske var smadret. Izzy skruede lyden højere op på sin blaster hvilket irriterede Slash. Duff stormede ud af værelset igen. Axl kommenterede situationen: “This is entertaining. Drug use is not in the past. We scare the shit out of each other, because we don’t want to lose what we have as a family.” Izzy skruede igen lyden op for “Some Girls“, og Axl og Slash råbte til ham han skulle skrue ned. Izzy: “Fuckin’ Duff, man,” he said. “I shouldn’t break his vodka. I know how much he loves that stuff.” Læs interviewet her der kom ud af den uge Tannenbaum tilbragte med bandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *