1988-08-28 Buckeye Lake Music Center, Newark, OH

STED: Buckeye Lake Music Center, Newark, OH

INFO: Da bandet kommer på scenen, siger Axl, “Sorry about being late, I ain’t used to be up in the fucking daylight, it’s kinda strange! This is something from an EP that will be coming out, this is something called ‘You’re Crazy!‘” Axl ser nogle kameraer under ‘Patience‘ og bliver virkelig vred: “You don’t want me to come down there FUCKFACE!” Sangen stoppes midlertidigt så han kan råbe mere ad manden. Et af de sjældne shows, hvor Paradise City ikke spilles.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 53min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Rocket Queen
05. My Michelle
06. Patience
Guitar Solo
07. Nightrain
08. Sweet Child O’ Mine
09. Welcome To The Jungle

19880828ticket buckeye

KOMMENTAR:

Der findes tre kilder til dette show. Kilde 1, er publikumsoptagelse (A-), mono, optaget et stykke fra scenen, men man kan tydeligt høre Axl. Lyden er lidt lav, og der er en del støj på båndet. Kilde 2 er den samme som kilde 1, men uden båndstøj (A). Kilde 3 hedder “Watch You Bleed“, og der den samme kilde og lydkvalitet som de 2 første.

GNR1988-08-28front

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *