1988-08-30 Pocono Downs, Wilkes-Barre, PA

STED: Pocono Downs, Wilkes-Barre, PA

INFO: Axl lyder som som om han er meget tændt – det er en ret vild version af “You’re Crazy“. Efter sangen beder han alle om at træde et skridt tilbage og fortæller om showet i England, hvor folk kom til skade. Efter “MTTC” må Axl igen påtale at folk skal slappe af, ellers må bandet forlade scenen Slash beder også 22,000 store publikum om at slappe af fordi de er for urolige. Axl: “yeah somebody just passed out up here, I don’t need fuckin’ dying on my show again man…” Efter 7 minutter,  kommer speakeren op og siger: “folks, we want to have a show, we need everyone in the back to stay calm, just like you are, please if you can take a step back, we’re getting the people up front who need to be out, and then we’ll continue, ok? We just need to calm things down a little. We don’t want anyone gettin’ hurt tonight” Han fortsætter med at bede publikum om at hjælpe til med at få folk ud, der har brug for hjælp. Nogle minutter efter kommer Axl ud og præsenterer “KOHD“. Efter en vild version af “WTTJ“, beder Axl igen nogen træde et skridt tilbage. Han fortæller at han ved at de er sure over pauserne, men at der findes andre professionelle bands, der er ligeglade med publikum, og præsenterer den næste sang med ordene: “This is something that’ll be on the new GnR Lies, this is something we call Patience…try a little of it!“.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 58min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Move To The City
05. Knockin’ On Heaven’s Door
06. Welcome To The Jungle
07. Patience
08. Sweet Child O’ Mine
09. Paradise City

KOMMENTAR:

Publikumsoptagelse, der lyder som om den er i stereo, men det må blæse lidt fordi lyden nogle gange bliver mørk, men det er en meget god optagelse (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *