1988-09-08 Concord Pavilion, Concord, CA

STED: Concord Pavilion, Concord, CA

INFO: Axl’s mikrofon svigter under ‘You’re Crazy‘ og bandet spiller den færdig uden Axl. Slash prøver at dæmpe publikum efter dette jam Showet fortsætter efter Aerosmith låner Axl noget udstyr så han kan fortsætte. Axl skælder ud på piger han kalder: “psycho-bitches.”: “This next song, I usually dedicate it to fuckin’ cops. Anyway, I’m gonna dedicate this to my wonderful luck of meeting woman, I think i’ve had ten psycho-bitches from hell on the road now in the last week. It’s amazing how many girls having this fuckin’ attitude about how bitchin’ they are, and they don’t know how to fuck! And they’ll think I’ll be a fuckin’ mealticket. This is something called Out Ta Get Me!Slash siger i sin præsentation af WTTJ at lyset er så stærkt på scenen at han kun kan se første række. Axl afslutter SCOM på den samme måde som han gjorde senere på UYI-turneen, for den første gang her.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 49min.

SANGE:

01. You’re Crazy
Instrumental Jam
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Out Ta Get Me
05. Knockin’ On Heaven’s Door
Guitar Jam
06. Welcome To The Jungle
07. Sweet Child O’ Mine

KOMMENTAR:

Denne stereooptagelse er der båndstøj på, og lyder som om den er optaget et stykke fra scenen og i en lidt for høj hastighed. Man kan lige høre Axl synge en meget intens You’re Crazy. Lyden bliver dog bedre efterhånden og meget lytteværdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *