1988-09-10 Shoreline Amphitheatre, Mountain View, CA

STED: Shoreline Amphitheatre, Mountain View, CA

INFO: Axl fortæller før “You’re Crazy” at han undrer sig over han endnu ikke er blevet vanvittig, og ærgrer sig over der kun er 4 shows tilbage på denne turne. Axl mister åbenbart koncentrationen under sangen, pga. tekniske problemer. Han fortæller før “Move To The City” at GnR Lies EP’en udkommer til oktober. “My Michelle” tilegnes Aerosmith.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 52min

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Move To The City
04. Mr. Brownstone
05. My Michelle
06. Paradise City
07. Patience
08. Sweet Child O’ Mine
09. Welcome To The Jungle

KOMMENTAR:

Denne optagelse er rimelig ok, og det er tydeligt at høre bandet og Axl, så jeg giver den et A, selvom båndkvaliteten ikke er den bedste. Men det er et stort publikum kan man høre, der brøler vildt under hele showet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *