1988-09-17 Texas Stadium, Irving, TX

STED: Texas Stadium, Irving, TX

INFO: Interessant ‘festival’ show, åbner for INXS. Sidste amerikanske show af Appetite turneen. Axl synger en linje af “Drift Away” før “You’re Crazy“. Før ‘Welcome To The Jungle‘ siger Axl: “Apologize if, I sound like sh*t but too many planes and too much cocaine, but you know where you are?…” Efter sangen spiller Slash en guitarsolo der efterfølges af Blues Jam. Axl synger ‘Bad Time‘ som intro til ‘Sweet Child O’ Mine‘.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 49min.

SANGE:

01. Drift Away [intro]/You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. I Was Only Joking [Intro] / Patience
05. Welcome To The Jungle
Guitar Solo
06. Bad Time[intro]/Sweet Child O’ Mine
07. Paradise City

19880917photo01 texas jam

KOMMENTAR:

Endnu en lidt dårlig lydoptagelse af hvad der ellers lyder som et fedt show. Kvaliteten er et B+

Fra INXS tourdagbog:

Guns N’ Roses, Texas, 1988

From Kirk’s Diary: September 17th, 1988. Dallas, “Texas Stadium”, 55,000 capacity – Smithereens, Ziggy Marley, Iggy Pop, Guns N’ Roses, INXS. Leisurely day for the most. Most down to the show at different times. Some rain in the afternoon, due to hurricane Gilbert. Lots of friends down for the show. In the end about 40,000 in the audience. Guns N’ Roses finished early (sounded terrible). Fantastic gig- we finished with “Don’t Change.” Bit of a party backstage and then some back to the bar at the hotel and eventually most off to the M.H. suite for party till very late, along with Iggy Pop, our L.A. friends, Duff (Guns N’ Roses), etc. etc. etc.

INXS var hovednavnet på det MTV-sponsorerede show ved Texas Stadium, som var arrangeret og promoteret af Chris Murphy, og blev kaldt “Calling All Nations“. Murphy, som var stor fan af GnR fik dem på listen allerede måneder før, og håbede at de fik lov til at vise deres værd på en stor scene. Men efter GnR blev berømte, skabte de problemer for showet, da de også gerne ville være hovednavn ved siden af INXS. De gjorde hvad de kunne for at slippe for at spille, men Murphy afviste det, og derefter gjorde de alt for at ødelægge deres show (lyder ellers ikke sådan på bootleggen) GnR‘s manager krævede at deres sæt skulle forkortes fordi Axl tilsyneladende led af abstinenser efter stofmisbrug og ikke kunne optræde. Axl fortalte publikum, at han ikke anede hvor han var henne fordi han havde taget for stor dosis kokain i for mange dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *