1988-12-04 NHK Hall, Tokyo, Japan

STED: NHK Hall, Tokyo, Japan

INFO: GnR’s første show i Japan. Før ‘Mr. Brownstone,’ siger Axl:This next song is uh, something Mr. Stradlin put together a long time ago, so we’ll do this one for Izzy tonight.” Før ‘My Michelle,’ siger Axl:I haven’t played with the band for about the last 2 months, we’ll see if I can remember this motherfucker, this is something called My Michelle.” Steven spiller trommesolo under ‘Rocket Queen.’ Slash tilegner ‘Welcome To The Jungle‘ til “the whole fuckin’ world!” Under ‘Knockin’ On Heaven’s Door,’ fortæller Axl at publikum er mere højrøstede end de fleste mennesker er i Amerika, og at de “sparker røv!” Før ‘Paradise City,’ siger Axl:We’ll do this one for, uh, Mr. Udo’s patience with us!

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 82 min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Move To The City
04. Mr. Brownstone
05. Patience
06. My Michelle
07. Rocket Queen
08. Used To Love Her
09. Welcome To The Jungle
10. Sweet Child O’ Mine
11. Mother / Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
12. Paradise City

Sierra Exif JPEG Slash & Izzy on the road in Japan 1988 Sierra Exif JPEG Sierra Exif JPEG
KOMMENTAR:

Der er 2 kilder på dette show – den første er “Feels Like The First Time” cd’en, hvor lyden er ok (A). Der er den sædvanlige båndstøj, men det er en stereooptagelse, der er lytteværdig. Den anden er “First Night in Tokyo“, som er lidt dårligere, mørkere i lyden (B+), men også lytteværdig.

GnR rejser en tur til Japan, for at spille de shows de skulle have spillet tidligere på året. De spiller 5 mere eller mindre udsolgte shows. Derefter 3 shows i Australien, og et i New Zealand. Ifølge Alan Niven, var der endnu engang nær ved at opstå komplikationer for bandet, da de skulle af sted til Tokyo. Da de var i LAX lufthavn, viste Izzy hvor han havde gemt sin heroin i et lille rum i batteriboksen.  Niven bad ham og at få det af vejen med det samme, og lidt efter kommer han tilbage fra toilettet og stiller sig ved siden af ham og så på alle passagererne der var på vej ind i deres fly – de stod i et reserveret område i toppen af bygningen – og Izzy kollapsede pludseligt! Det viste sig, at han havde slugt heroinen og var bevidstløs hele vejen til Tokyo, ifølge Doug GoldsteinAlan Niven måtte vente på Axl, der som sædvanlig ikke var mødt op. Da Izzy vågnede igen efter 96 timer (!), troede han ikke på at han var i TokyoSteven pegede og sagde til ham: “Ligner det der San Fernando Valley?”

03. december – Duff & Steven interviews af Steve Harris på bandets hotel, Roppongi Prince Hotel i Tokyo, hvor de taler om “GNR Lies” og Axl’s udtalelser om at de andre i bandet havde brug for hjælp mht. deres misbrugsproblemer. Lyt til interviewet her. Se videoklip her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *