1988-12-05 Festival Hall, Osaka, Japan

STED: Festival Hall, Osaka, Japan

INFO: Axl:It’s good to be here…this is something we call ‘It’s So Easy’“. Axl tilegner “Move To The City” til Japan. Slash’s intro til “WTTJ” i dette show er sej, men publikum skriger når Axl byder dem velkommen til junglen. Axl:For no other reason than…why not…This is something called ‘Nightrain’“. Axl:On the comedy-thing we have on GnR Lies…It’s what to do about your beloved if they become a fuckin’ pain in the ass. This is called ‘I Used To Love Her‘” Axl:Now we take you from the hickass-midwest, to the wild west, this is…something called ‘heaven’s door‘” Axl under sangen: “Now last night…we got one of the best responses of any size crowds we’ve ever played in Tokyo. So we’ll see, if Osaka can help us out or not. We’ll do this four times…I’ll sing one, and you sing one. If any of you heard the tape from the Marquee, you have an idea what I’m talkin’ about. It’s real easy.” Axl takker for alle breve, og gaver og “unævnelige ting” fra fans, som bandet har modtaget, og tilegner “SCOM” til dem. Axl tilegner “PC” til Osaka.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 73 min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Move To The City
05. I Was Only Joking [Intro] / Patience
Blues Jam
06. Welcome To The Jungle
07. Nightrain
08. Used To Love Her
09. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
10. Sweet Child O’ Mine
Band introduction
11. Paradise City

img_1231Bandets kreative kunst på bladet, tyder på at der stadig herskede et stærkt had til Poison, mens de ventede på at spille showet i d. 5. december i Osaka

KOMMENTAR:

Dette show har 4 kilder, den første er “Brutal Bigotry” (73min), der får A, for stereooptagelsen og god kvalitet. Kilde 2 hedder “First Arrival In Japan“, og er samme kvalitet og længde som første kilde, måske en smule bedre. Kilde 3 hedder “Osaka 88” og varer kun 57 min og er B+ kvalitet. Sidste kilde hedder “Such A Fuckin’ Night”  varer 81 min og er B+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *