1988-12-14 Entertainment Centre, Melbourne, Australia

STED: Entertainment Centre, Melbourne, Australia

INFO: GnR’s allerførste show i Australien. Kings Of The Sun åbner. Før ‘Out Ta Get Me,’ skælder Axl ud på de folk der siger at GnR Lies ikke er det sande Guns N’ Roses. Steven spiller trommesolo under ‘Rocket Queen.’ Under ‘Knockin’ On Heaven’s Door,’ siger Axl: “No bullshit, you guys are one of the most enthusiastic crowds I’ve seen in a long time!” Efter ‘Welcome To The Jungle,’ fortæller Axl at der er fastsat lukketid, men de spiller lige igennem den tildelte tid uden ekstranumre.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 97 min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Move To The City
05. Out Ta Get Me
06. I Was Only Joking [Intro] / Patience
07. Rocket Queen
08. My Michelle
09. Mother / Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
Guitar Solo
10. Welcome To The Jungle
11. Sweet Child O’ Mine
12. Paradise City

KOMMENTAR:

De to eksisterende kilder er publikumsoptagelser, den første B+, optaget et stykke fra scenen, men man kan høre hvad der siges, varighed er 97min i mono. kilde 2 lyder som den samme som den første, men er angivet som master-recording, og lyden er lidt mere klar, og varer kun 90 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *