1988-12-15 Entertainment Centre, Melbourne, Australia

STED: Entertainment Centre, Melbourne, Australia

INFO: Andet og sidste show i Melbourne, hvor Kings Of The Sun åbner. Efter ‘You’re Crazy,’ fortæller Axl hvor meget aftenens show dagen før (12.14) var en af de sjoveste de har haft i længere tid. Før ‘Out Ta Get Me,’ fortæller Axl:Usually we dedicated this song to whatever is pissing us off but I had so many drinks last night I can’t remember anything that is pissing me off!Steven har en trommesolo under ‘Rocket Queen.’ Efter sangen laver Axl en sjov Slayer-efterligning fordi nogen i publikum ønsker en Slayer sang. Axl tilegner ‘My Michelle‘ til “vores venner” i Metallica. Igen spiller Slash ‘Mother’ som intro til ‘Knockin’ On Heaven’s Door.’ Slash leder endnu et “hey fuckers!” messen efter ‘Welcome To The Jungle.’

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 100min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Move To The City
05. Out Ta Get Me
06. I Was Only Joking [Intro] / Patience
07. Rocket Queen
08. My Michelle
09. Mother / Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
Guitar Solo
10. Nightrain
11. Used To Love Her
12. Welcome To The Jungle
13. Sweet Child O’ Mine
14. Paradise City

KOMMENTAR:

To kilder på dette show, det første er direkte rip fra videooptagelsen (100 min, B+), mono og statisk støj, men det kan høres. Anden kilde lyder også som om det er fra videoen, men er en smule bedre, lidt mørkere i lyden, men ellers meget ens…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *