1988-12-17 Sydney Entertainment Centre, Sydney, Australia

STED: Sydney Entertainment Centre, Sydney, Australia

INFO: The Angels (Angel City) og Kings Of The Sun åbner. Axl takker Rose Tattoo & Angel City for at lave god musik og for at være fra Australien. Axl fortæller at han har kedet sig og været på stoffer de sidste par dage. Steven har en trommesolo under ‘Rocket Queen.’ Før ‘My ‘Michelle,’ smider Axl en ved scenen, ud for at have smidt ting og sager på scenen. Axl introducerer ‘Knockin’ On Heaven’s Door‘ som en “oldie.” Axl siger at de vil betale overtidsgebyr for at spille for lang tid. Slash leder endnu et “hey fuckers!” messen. ‘Nice Boys,’ tilegnes til Rose Tattoo, lukker showet.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 87 min.

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Move To The City
04. Mr. Brownstone
05. Out Ta Get Me
06. I Was Only Joking [Intro] / Patience
07. Rocket Queen
08. My Michelle
09. Nightrain
10. Mother / Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
11. Used To Love Her
Guitar Solo
12. Welcome To The Jungle
13. Nice Boys

KOMMENTAR:

Tre kilder på dette show – første kilde er ikke den bedste kvalitet, B, vil jeg give, men man kan høre Axl synge (87min). Kilde 2, er optaget lidt længere fra scenen lyder det som om, kvalitet B og 89 min. Sidste kilde er den værste, som jeg giver B-, den er sikkert fra de 2 andre kilder, den varer 87 min.

http://stevemascord.com/2012/06/13/guns-nroses-sydney-entertainment-centre-1988/

http://www.triplem.com.au/sydney/music/news/kings-of-the-sun-drummer-responds-to-axl-rose-24-years-after-guns-n-roses-frontman-kicked-him-out-of-the-sydney-entertainment-centre/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *