1988-12-19 Big Top, Mount Smart, Auckland, New Zealand

STED: Big Top, Mount Smart, Auckland, New Zealand

INFO: Knightshade åbner. Sidste show på Appetite For Destruction turneen. Efter ‘Out Ta Get Me,’ smider Axl spande med vand på nogle i publikum, der spytter op på scenen. Han truede med at bandet ville skride hvis spytteriet fortsatte. Under ‘Used To Love Her,’ forlader Axl scenen midlertidigt fordi nogen i publikum smed noget på scenen.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED:

SANGE:

01. You’re Crazy
02. It’s So Easy
03. Mr. Brownstone
04. Move To The City
05. Out Ta Get Me
06. Patience
07. My Michelle
08. Rocket Queen
Drum Solo
09. Used To Love Her
10. Welcome To The Jungle
11. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
12. Sweet Child O’ Mine
13. Paradise City

KOMMENTAR:

Ingen bootleg er kommet frem fra dette show…

Bandet fandt ud af under flyveturen til Auckland, at Axl var eftersøgt for besiddelse af (mulige) stoffer, hvilket viste sig ikke at være sandt i sidste ende, men da politiet bevogtede Axl’s hotelværelse i Sydney, besluttede de at undvige byen og ændrede deres flyverute til staterne for helt at undgå Australien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *