1989-01-30 Shrine Auditorium, Los Angeles, CA

STED: Shrine Auditorium, Los Angeles, CA

INFO: American Music Awards. Bandet vandt i kategorien “Favorite pop/rock single” med “Sweet Child O’ Mine“, og var nomineret i “Heavy Metal/Hard Rock” kategorien for “Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist“, som gik til Van Halen og “Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album” som Def Leppard vandt. Don Henley spiller trommer i stedet for Steven Adler, der var i behandling for sit narkomisbrug. Resten af bandet havde ikke fortalt ham, at de spillede ved AMAAdler var chokeret og skuffet da han fandt ud af det via en udefrakommende, der spurgte ham hvorfor han ikke var med.

AUDIO/VIDEO: Nej/Ja
VARIGHED: 7 min.

SANGE:

Patience

KOMMENTAR:

Duff: “And it turned out Steven hadn’t been joking about wanting nothing more in life than a bag of good weed
and a big ball of crack—except now, with more than enough money to realize hisdream, he added heroin to the mix.”