1989-09-06 Universal Amphitheatre, Los Angeles, CA

STED: Universal Amphitheatre, Los Angeles, CA

INFO: GnR vinder ved MTV Video Music Award i Los Angeles med “Sweet Child O’ Mine“- videoen i “Best Heavy Metal Video” og nomineres i “Best Group Video” og “Best Stage Performance in a Video“, som begge gik til Living ColourAxl & Izzy er på scenen med Tom Petty med to numre (“Free Fallin’” & “Heartbreak Hotel“). Backstage venter Vince Neil (Mötley Crüe) på at få hævn over Izzy, der kun lige når at komme ned i den mørke gang bag scenen, da han slår Izzy i ansigtet. Izzy’s læbe blev skåret af Neil’s ring, men han var ellers uskadt. Axl udfordrer Vince til en slåskamp (han siger mere præcist at han vil slå ham ihjel). Vince tager imod udfordringen, men Axl går sin vej. Se video med de to sange her.

AUDIO/VIDEO: Nej/Ja
VARIGHED: 7:26 min

SANGE:

01. Free Fallin’
02. Heartbreak Hotel


axl274

KOMMENTAR:

Hændelsen ved dette show, var begyndelsen på fejden mellem de to bands, der udvikler sig til en grim krig i pressen, hvor Axl fortæller at Motley Crue har fornærmet GnR i mange år. Vince følte sig forrådt efter at han havde givet nogle tips til Axl med stemmen. Axl udfordrer igen Vince (mindst 6 gange), og slåskampen skal finde sted enten ved Tower Records, eller i Venice Beach. Men igen dukker Axl ikke op. I mellemtiden ringer Izzy til Vince og undskylder for hans opførsel. Stadig sur over den måde Axl har omtalt sagen i pressen, udfordrer han Axl, og foreslår en mandag aften kamp i Great Western ForumEddie Van Halen og Sammy Hagar fra Van Halen siger at de gerne ville betale for at sætte kampen op ved Madison Square Garden. Men igen bliver det kun ved snakken.

Axl: “The whole story is, Vince Neil took a pot-shot at Izzy as he was walkin’ off stage at the MTV awards, after jammin’ with Tom Petty, because Vince’s wife has got a bug up her ass about Izzy. Izzy doesn’t know what’s going on, Izzy doesn’t fuckin’ care. But anyway, Izzy’s just walked off stage. He’s momentarily blinded, as always happens when you come off stage, by coming from the stark stage-lights straight into total darkness side-stage. Suddenly, Vince pops up out of nowhere and lays one on Izzy. Tom Petty’s security people jump on him and ask Alan Niven, our manager who had his arm ‘round Izzy’s shoulders when Vince bopped him, if he wants to press charges. He asks Izzy and Izzy says : ‘Naw, it was only like bein’ hit by a girl!’ and they let him go.”