1989-10-10/11 The Cathouse, Hollywood, CA

STED: The Cathouse, Hollywood, CA

INFO: De to opvarmningsshows og optagelsen til “It’s So Easy“-videoen blev indspillet ved The Cathouse, Hollywood, CA. Videoen er dog aldrig blevet udgivet officielt, men blev mange år senere lækket på internettet.  Axl spiller på bas under den lange solo på “Rocket Queen“, mens Duff og Steven spiller trommer. “It’s So Easy” blev spillet tre gange under sættet pga. videoptagelserne. Sangen var i øvrigt aldrig blevet indspillet på demo fordi det var den sidste sang til “Appetite“. Se den lækkede ucensurerede video af “It’s So Easy” her.

AUDIO/VIDEO: Nej/Ja
VARIGHED:

SANGE:

01.It’s So Easy #1
02. Mr. Brownstone
03. Patience
04. It’s So Easy #2
05. My Michelle
06. Rocket Queen
07. Sweet Child O’ Mine
08. Nightrain
Guitar solo
09. Knockin’ On Heaven’s Door
10. Welcome To The Jungle
11. It’s So Easy #3
12. Mama Kin
13. Paradise City

KOMMENTAR:

Marc Canter afslørede den 31. oktober 2012 sætlisten til det første show her. Marc fortæller at der ikke eksisterer en demo af It’s So Easy fordi det var den sidste sang der kom med i sidste øjeblik på albummet.

Slash: “The day before the Stones gig we did a warm-up show at the Cathouse and it was killer. It was the first time we’d played in a while, and we had so much energy to get out; we sounded amazing and it was a classic Guns show. It wasn’t without its unpleasantness, though, because Axl insulted David Bowie so much from the stage that Bowie left in the middle of the set […] That evening was captured for posterity in the video for “It’s So Easy,” which was never accepted by MTV or aired in the States because we refused to edit out the profanity in the song” [Slash’s biografi, s.277]