1991-01-23 Maracana Stadium, Rio de Janeiro, Brazil

STED: Maracana Stadium, Rio de Janeiro, Brazil

INFO: Andet og sidste show i Rio de Janeiro, igen for 140,000 tilskuere. Dette show blev sendt på brasiliansk tv og radio. Axl’s mikrofon svigter under “You Could Be Mine“, og han forsøger forgæves at finde en tændt mikrofon på scenen mens sangen fortsætter…Et af showets højdepunkter er den første (og sidste) liveoptræden af “Bad Apples“. Se begge shows her.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 60 min.

SANGE:

Intro
01. Pretty Tied Up
02. Mr. Brownstone
03. I Was Only Joking [Intro] / Patience
04. Nightrain
Godfather Theme
05. Double Talkin’ Jive
06. Welcome To The Jungle
07. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
Drum Solo
08. You Could Be Mine
09. Civil War
Guitar Solo
10. Bad Apples
11. It´s So Easy
12. Rocket Queen
13. Sweet Child O´ Mine
14. Estranged
16. Paradise City

KOMMENTAR:

Begge shows i Rio er rigtig gode, men lydkvaliteten er desværre i mono – hidtil eksisterer der ingen soundboard bootleg. Det andet show blev der dog lækket en times videooptagelse fra, som findes på dvd og youtube.