1991-05-09 Warfield Theatre, San Francisco, CA

STEDWarfield Theatre, San Francisco, CA
ÅBNINGSBAND: Dumpster.

INFO: Det første hemmelige opvarmningsshow til UYI turneen i USA. “This is the most highly organized unorganized bunch of people in the whole world,” erklærede en halv-sarkastisk Axl under lydprøven i et interview før showet. Læs artiklen her. Han genfortæller historien før “Dust N’ Bones”. Axl fortæller yderligere at han har vokset op med medlemmerne i deres åbningsband, “Dumpster”. Izzy lyder som om han ikke er i stand til at synge på “Dust N’ Bones”, så Axl tager over. Axl synger forkert i “Civil War” i starten af sangen. Slash spiller ‘Happy Birthday’ for Doug Goldstein, deres nye manager, efter hans guitar solo. Axl slæbte en meget flov manager ud på scenen.  Axl præsenerede sætlukkeren “Estranged”: “As the Stones would say, this song is about a girl who’s just a memory. It’s called “Estranged.” Efter “Patience” diskuterer bandet hvilken sang de skal spille – Slash: “This song’s gonna kick your ass”, hvorefter de spiller “Perfect Crime”. Axl synger “Estranged” lavt undtaget ved omkvædet. Sidste nummer, opdagede Duff faren ved at stagedive, da en overbeskyttende sikkerhedsvagt griber ham i benet, da han springer ud fra scenen, hvilket gør at Duff lander hårdt på gulvet!

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej.

VARIGHED: 115min.

SANGE:

Intro – Perry Mason Theme
01. Pretty Tied Up
02. Bad Obsession
03. Dust N’ Bones (lyd)
04. Double Talkin’ Jive
05. Civil War
06. It’s So Easy
Godfather Theme (“Godslopper”)
Guitar Solo
Happy Birthday Doug Gouldstein
07. Dead Horse
Band Introduction
Drum Solo
Guitar Solo
08. Out Ta Get Me
09. Live And Let Die
10. I Was Only Joking [Intro] / Patience
11. Perfect Crime
12. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
13. Estranged
14. Welcome To The Jungle
15. Sweet Child O’ Mine
16. Paradise City

BGP042-PO

KOMMENTAR:

En ok publikumoptagelse, der en gang imellem drukner i publikums skrigeri og er en smule overstyret. Men jeg giver den A- alligevel. Bandet spiller de nye sange lidt rodet, men det er trods alt et interessant show at lytte til. “Welcome To The Jungle” afbrydes efter 1:44 min.