1991-05-24 Alpine Valley Music Theatre, East Troy, WI

STED: Alpine Valley Music Theatre, East Troy, WI
ÅBNINGSBAND: Skid Row.

INFO: Første show af 40 koncerter fra den 24 Maj, 1991 – 03 August, 1991 på Nordamerika og Europaturnéen “Get in the Ring Motherfucker” med Skid Row. Åbningsaften på UYI turneen for omkring 40.000+ fans!!! I begyndelsen af ‘Right Next Door To Hell,’ begynder Matt at spille ‘Mr. Brownstone’ ved et uheld! Efter ‘Mr. Brownstone,’ siger Axl: “This is a pretty bitchin’ place for me to open the tour, being that uh, I’m a hick-ass motherfucker midwesterner myself so… this is a song that uh, we wrote long before we wrote Mr. Brownstone. It’s kind of the same, it’s something called Bad Obsession.” Før ‘Double Talkin’ Jive,’ forklarer Axl hvordan han skadede sin fod og hvordan hans læger hjalp ham. Axl skriger “Goddamn” under ‘Knockin’ On Heaven’s Door.” Også under sangen fortæller han publikum, at de er højere end de 140,000 de havde på Rock In Rio II Festival’en!

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 106min.

SANGE:

Intro – Scarface
01. Right Next Door To Hell
02. Mr. Brownstone
03. Bad Obsession
04. Dust N’ Bones
05. Double Talkin’ Jive
06. Civil War
Drum Solo
Guitar Solo
Godfather Theme
07. Pretty Tied Up
08. I Was Only Joking [Intro] / Patience
09. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
10. Live And Let Die
11. Estranged
12. Welcome To The Jungle
13. You Ain’t The First
14. Sweet Child O’ Mine
15. Paradise City

Lyt til showet og se specials og interview med Axl her.

19910524-25photo06

 

KOMMENTAR:

Denne publikumsoptagelse er på højde med de 4 foregående bootlegs – altså A- lytteværdig. Det lyder dog som om der er optaget længere væk fra scenen end de andre shows.