1991-05-25 Alpine Valley Music Theatre, East Troy, WI

STED: Alpine Valley Music Theatre, East Troy, WI
ÅBNINGSBAND: Skid Row.

INFO: Udsolgt show (40.000+) Slash spiller en del af Jimi Hendrix’s ‘Voodoo Child’ under hans guitar solo. Pudsigt nok, lige før den næste sang “Patience” spotter Axl en eller anden blandt publikum, der tænder fyrværkeri, og beder publikum om at tæve idioten – og Axl sagde at hvis han så det, ville han komme ned og hjælpe til. Han havde ikke lyst til at bandet skulle forlade scenen, så han bad publikum om at opføre sig pænt resten af aftenen. Før “wttj” fortæller Axl om sit problem med at kunne løbe rundt på scenen, hvilket han blev rådet til ikke at gøre. Bandet slutter overraskende med “SCOM” – og Axl synger “Bad Time” for første gang, før sangen starter.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 120min.

SANGE:

Intro – Perry Manson Theme
01. Right Next Door To Hell
02. Mr. Brownstone
03. Bad Obsession
04. Dust N’ Bones
05. Double Talkin’ Jive
06. Godfather Theme
07. Pretty Tied Up
08. Civil War
09. My Michelle
10. I Was Only Joking [Intro] / Patience
11. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
Drum Solo
Guitar Solo
12. Live And Let Die
13. Welcome To The Jungle
14. Estranged
15. Paradise City
16. Bad Time [Intro] / Sweet Child O’ Mine

stageyblack034u-1

KOMMENTAR:

Denne bootleg hedder “Hard Roses” og publikum er virkelig højlydte her og overdøver næsten bandet. Jeg giver den A-. Bandet er også i godt humør og spiller godt – man kan dog høre en smule ekko fra spillestedet.

Axl om hans fodskade backstage: “It has blisters and it hurts like hell, but we’re still rockin’.”