1991-06-07 CNE Grandstand, Toronto, Canada

STED: CNE Grandstand, Toronto, Canada
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFO: Sebastian Bach er speciel gæst ved det første udsolgte show i  CNE Grandstand. Introen til showet er temaet til “Scarface”. Matt laver en brøler i starten af ‘Welcome To The Jungle’. ‘Back Off Bitch,’ spilles, og Axl fortæller at den blev skrevet i 1981. Han fortæller da de turnerede Toronto i gamle dage med The Cult & Iron Maiden, at AFD var bandlyst, så publikum kendte ikke de fleste af sangene. Axl fortæller at Phil Lynott fra Thin Lizzy overtog hans fars plads da han var lille. Derefter siger han, at Slash var nødt til at betale bandet 1000$ den anden aften for at åbne showet med ‘Nightrain.’ Før ‘Estranged,’ lader Axl publikum vide, at det sidste tog der forlader spillestedet, afgår om 5 minutter! Læs en anmeldelse af showet her.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 137min/122min (video).

SANGE:

 1. Welcome To The Jungle
 2. Mr. Brownstone
 3. Bad Obsession
 4. Live And Let Die
 5. 14 Years
 6. Double Talkin’ Jive
 7. It’s So Easy
 8. Dust N’ Bones
 9. Civil War
 10. I Was Only Joking [Intro] / Patience
 11. Don’t Cry
  Drum Solo
  Guitar Solo
  Godfather Theme
 12. Pretty Tied Up
 13. November Rain
 14. Bad Time [Intro] / Sweet Child O’ Mine
 15. You’re Crazy [m/ Sebastian Bach]
 16. Nightrain
 17. Back Off Bitch
 18. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
 19. Estranged
 20. Used To Love Her
 21. Paradise City

19910607-08photo12

 

KOMMENTAR:

Meget cool ukomplet publikumsvideooptagelse af showet (A mono). De to lydbootlegs der findes er dårligere end lyden på videoen, så jeg kan anbefale man lytter til den. Billedkvaliteten på videooptagelsen taler for sig selv (den er ikke for god, men seværdig!).