1991-06-11 Hershey Park Stadium, Hershey, PA

STED: Hershey Park Stadium, Hershey, PA
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFO: Et show i Hershey Park Stadium, hvor ‘Double Talkin’ Jive‘ spilles tidligt, så Axl kan afreagere med sine frustrationer. Et af de få shows hvor ‘Knockin’ On Heaven’s Door‘ ikke blev spillet. Under showet, mens Duff hilser på fans i publikummet, er der en eller anden der skærer ham i hånden med et barberblad. Axl spørger publikum om de kan udpege personen så han kan tæske ham. Det følgende show d. 13. i Pocono Downs i Wilkes-Barre, PA aflyses og flyttes til Philadelphia samme dato.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 122min/78min.

SANGE:

 1. Nightrain
 2. Double Talkin’ Jive
 3. Mr. Brownstone
 4. Bad Obsession
 5. Civil War
 6. It’s So Easy
 7. Dust N’ Bones
 8. Welcome To The Jungle
 9. I Was Only Joking [Intro] / Patience
 10. Used To Love Her
 11. Live And Let Die
 12. November Rain
  Drum Solo
  Guitar Solo
  Godfather Theme
 13. Rocket Queen
 14. Pretty Tied Up
 15. Bad Time [Intro] / Sweet Child O’ Mine
 16. Estranged
 17. Paradise City

KOMMENTAR:

Videooptagelsen er ukomplet. Publikumslydoptagelsen er ok – men man kan høre publikum tættere på mikrofonen og bandet lyder lidt fjern og lidt svært at høre hvad Axl siger mellem sangene…Den stakkels person der optager showet har det ikke nemt med de skrigende personer omkring ham! 😀