1991-06-13 Philadelphia Spectrum, Philadelphia, PA

STED: Philadelphia Spectrum, Philadelphia, PA
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFOAxl fortæller publikum i Philadelphia Spectrum: “This is the biggest kegger I’ve ever seen!” En slåskamp bryder ud under ‘Welcome To The Jungle‘ mellem Robert John og en fan. Personen smides ud og sangen startes forfra. Axl fortæller at sidst bandet spillede i Philadelphia, var han i fængsel lige overfor på den anden side af gaden. Efter showet slapper bandet af backstage med nogle venner, og musik i baggrunden, Axl, der sidder på gulvet modtager skuldermassage af hans nye kæreste Stephanie Seymour (han mødte før optagelserne til “Don’t Cry” videoen). Slash dukker op og kort efter fortæller han at han tager til New York, hvor bandet skal spille om nogle dage. Matt og Dizzy underholder nogle unge tøser, mens Duff snakker med en fra bandets roadcrew. Izzy er som sædvanlig pist borte, og folkene i GnR lejren er mere vant til at se hans schæferhund, end ejeren selv (!) Axl og resten af vennerne omtaler ham som “Mr. Invisible“. Det følgende show den 15. ved Lake Compounce Amphitheatre, Bristol, CT blev flyttet til den 28. september.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 141min/156min.

SANGE:

 1. Perfect Crime
 2. Mr. Brownstone
 3. Double Talkin’ Jive
 4. Nightrain
 5. It’s So Easy
 6. Dust N’ Bones
 7. Civil War
 8. I Was Only Joking [Intro] / Patience
 9. Bad Obsession
 10. Welcome To The Jungle
 11. November Rain
 12. Live And Let Die
  Drum Solo
  Guitar Solo
  Godfather Theme
 13. Rocket Queen
 14. Pretty Tied Up
 15. 14 Years
 16. Bad Time [Intro] / Sweet Child O’ Mine
 17. Estranged
 18. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
 19. Paradise City

1991-06-13-dvd1-4

KOMMENTAR:

Bootleg-lydoptagelsen stammer fra videoen, som er A+. Dette show er fyldt med en slags energi, der er på nippet til at starte de første optøjer for bandet, da Axl stopper showet undervejs, da nogle blandt publikum kom op at slås med medlemmer fra GnR holdet. Der er ikke andet at sige, at man simpelthen må se showet!