1991-06-19 Capital Centre, Landover, MD

STED: Capital Centre, Landover, MD
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFO: Premiere på “You Could Be Mine” videoen på MTV. Sangen debuterede på radio dagen før. Sangen medvirker også i “Terminator 2” filmen, og Arnold Schwarzenegger er med i videoen. Om aftenen spiller bandet det første af to shows i Maryland, hvor Axl skælder ud på nogle fans der kun gider høre sange fra AFD og ikke de nye sange. Endnu engang skælder han Geffen ud for at presse dem til at udgive det kommende album alt for tidligt. Mod slutningen af ‘Civil War,’ (00:47:24) springer  Axl ned blandt publikum for at stoppe en sikkerhedsvagt fra at tæve en fan, der fik sin hat tilbage fra Axl efter at have smidt den op på scenen. Axl synger ikke på de sidste verser i “Rocket Queen”. Showet slutter efter “KOHD”, på grund af de lokale lukketider.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 103min/

SANGE:

 1. Pretty Tied Up
 2. Mr. Brownstone
 3. Bad Obsession
 4. Welcome To The Jungle
 5. Dust N’ Bones
 6. Double Talkin’ Jive
 7. Perfect Crime
 8. Civil War
 9. Live And Let Die
 10. I Was Only Joking [Intro] / Patience
 11. November Rain
  Drum Solo
  Guitar Solo
  Godfather Theme
 12. Rocket Queen
 13. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door

vlcsnap-00013

KOMMENTAR:

Lyd og videooptagelsen er meget mørk, og billedkvaliteten er ikke god, men man kan tydeligt se hvad der foregår i showet, der også er meget seværdigt. Jeg giver begge B+