1991-06-25 Greensboro Coliseum, Greensboro, NC

STED: Greensboro Coliseum, Greensboro, NC
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFO: “You Could Be Mine” udgives som “Use Your Illusion’s” første single i forbindelse med sangens medvirken på Arnold Schwarzeneggers “Terminator 2” fortsættelse. Se  videoen her. Om aftenen spiller bandet i Greensboro, NC, hvor bandet endnu engang spiller et langt show for omkring 10.000 tilskuere – omkring 215 minutter!!! Bandet ankommer en time for sent ved 22-tiden. En stor del af publikum forlod stedet tidligt, hvilket efterlod en del tomme sæder. Axl spørger publikum om de vil tilgive dem for at spille lidt sjusket, da de stadig er ved at lære at spille de nye sange. Efter omkring kl. halv et lokal tid., inviterer Axl resten af publikummet til at flytte ned til de lavere præmie-sæder.

AUDIO/VIDEO: –
VARIGHED: –

SANGE: –

KOMMENTAR: –