1991-06-29 Rupp Arena, Lexington, KY

STED: Rupp Arena, Lexington, KY
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFO: Showet var næsten udsolgt med 23,000 billetter. Denne gang gik bandet på kun 30 minutter efter Skid Row havde afsluttet sit show i Lexington. Højdepunkterne i showet var da Axl snakkede om Lexington’s politi, og Slash, der spillede omkring 5 forskellige guitarsoli. ‘Estranged‘ spilles usædvanligt tidligt i sættet. Efter ‘Pretty Tied up‘ spørger Axl folk på forreste række i publikum hvor meget de betalte for deres billetter. Han får et par svar: 20$ & 100$.  Han sætter sig ned foran dem og siger: “Are you having a good time? I bet you paid a lot of money for those seats. I’ll give you $500 for your tickets.” Senere før “KOHD” holder Axl de to billetter op og siger til publikum: “We got rid of the boring fu@#ers!” Derefter ændrer han på teksten til sangen: “Momma take these tickets from me, I can’t use them and I’m bored. It’s gettin’ dark to dark to see. Kick my ass out the back fu@#in’ door.” Omkring 21 personer blev arresteret af Lexington police and state Alcoholic Beverage Control lørdag aften, da GnR spillede, fordi de blev snuppet i at drikke alkohol.

AUDIO/VIDEO:  Ja/Nej
VARIGHED: 132min.

SANGE:

 1. Perfect Crime
 2. Mr. Brownstone
 3. Welcome To The Jungle
 4. Bad Obsession
 5. Live And Let Die
 6. Dust N’ Bones
 7. Estranged
 8. Double Talkin’ Jive
 9. Civil War
 10. November Rain
 11. I Was Only Joking [Intro] / Patience
  Drum Solo
  Guitar Solo
  Godfather Theme (Lyd)
 12. Pretty Tied Up
 13. My Michelle
 14. 14 Years
 15. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
 16. Sweet Child O’ Mine
 17. Paradise City

KOMMENTAR:

Meget lav publikums-lydoptagelse – B- giver jeg den. Der er kun lyd fra højre kanal ved de første 4-5 sange…