1991-07-08 Starplex Amphitheatre, Dallas, TX

STED: Starplex Amphitheatre, Dallas, TX
ÅBNINGSBAND: Skid Row

INFO: Første show efter St. Louis optøjerne den 2. juli. Dallaspolitiet havde gjort deres optøjer-udstyr klar, hvis de 20.000 gæster skulle finde på at gå amok. Men alt forløb heldigvis uden de store problemer. Før den første sang, råber Axl af publikum fordi de smider ting på scenen. ‘November Rain’ spilles meget tidligt i sættet. Efter 14 Years’ taler Axl i næsten 5 minutter om optøjerne i St. Louis og GnR generelt. Efter ‘Paradise City,’ siger Axl: “f*ck you St. Louis and God bless America!” Bandet spillede et meget kort sæt, lige under 2 timer. Denne optagelse er ukomplet (“wttj” mangler).

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (ukomplet)
VARIGHED: 112 min.

129123679_66198a0ea8_oSANGE:

 1. Perfect Crime
 2. Mr. Brownstone
 3. Welcome To The Jungle (mangler)
 4. Bad Obsession
 5. Live And Let Die
 6. Dust N’ Bones
 7. November Rain
 8. Civil War
 9. I Was Only Joking [Intro] / Patience
 10. You Could Be Mine
  Drum Solo
  Guitar Solo
  Godfather Theme
 11. Sweet Child O’ Mine
  Axl Rant (Lyd)
 12. 14 Years
 13. Double Talkin’ Jive
 14. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
 15. Paradise City

KOMMENTAR:
Lydkvaliteten på publikumsoptagelsen er B, men meget tydeligt at høre Axl’s godt slidte stemme. Man kan tydeligt høre det er kasetteoptagelse, da båndhastigheden stiger under 2. sang. “wttj” er tredje sang, men bliver skippet (sikkert pga problemer med optagelsen). “SCOM” er meget ubehagelig at høre på, da Axl’s stemme lyder som om den er ved at briste.