2016-04-01 The Troubadour, Hollywood, CA

Ce-EIsgXEAAN4DL

STED: The Troubadour, Hollywood, CA (Lokal tid) (Forum)

INFO: Axl, Slash & Duff og nogle ubekræftede medlemmer (Richard, Dizzy, Melissa Reese & Frank), skal spille dette opvarmnings-og-genforeningsshow på det koncertsted, som de første gang spillede på som Guns N’ Roses den 6. juni, 1985 – 30 år siden! Billetterne er til salg for 10$ – der er ingen gæsteliste, og kun plads til 253 heldige gæster!!! Showet var udsolgt i løbet af kort tid. Introen går i gang 23:35 lokal tid. Axl ankommer til stedet 23:45. Showet begynder 10 minutter over midnat! Showet stoppes midlertidigt, da en fuld gæst smides ud.

AUDIO/VIDEO:
VARIGHED: ca. 100 min.

SANGE:

It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
Double Talkin’ Jive
Live & Let Die
Rocket Queen
You Could Be Mine
Godfather Solo/Sweet Child O’ Mine
New Rose
Better
Knockin’ On Heaven’s Door
My Michelle
Nightrain
The Seeker
Paradise City

KOMMENTAR:
Det her er noget, som vi fans aldrig havde forventet efter Axl havde udtalt de nu berømte ord, “Not in this lifetime!”, da han blev spurgt om han ville genforene det klassiske band. Ord, som er blevet brugt til at reklamere for denne turne af Axl – må vi håbe – selv, der sikkert har kunne se det sjove i at bruge den uheldige udtalelse til noget positivt! Måske var det bare en del af en plan for at holde fans’ene for nar? 😀

Bandet , der ankom omkring kl. 20 lokal tid, spillede “Live and Let Die” under soundcheck. Showet filmes af Octofilms. Et skilt udenfor advarer om, at der ikke må medbringes mobiltelefoner/kameraer, filmes, eller tages billeder. Dørene åbnes kl. 22. Det meddeles, at Nicholas Cage, Kate Hudson, Chris Brown, Dave Kushner & kone og Jim Carrey er nogle af de berømtheder, der har sikret sig billetter (eller gratis adgang). Det forlyder at Kravitz er backstage med bandet.

gnr_troub1459528779

GUNS N’ ROSES ER:

W.Axl Rose
Slash
Duff McKagan
Richard Fortus
Dizzy Reed
Melissa Reese (permanent?)
Frank Ferrer