2016-04-09 T-Mobile Arena, Las Vegas, NV

STED: T-Mobile Arena, Las Vegas, NV (Lokal tid) (Forum)
ÅBNINGSBAND: Alice In Chains

INFO: Begge shows i Las Vegas er Udsolgt. Døren åbner kl. 20. lokal tid. Bandet er sat til at starte 23:30 (08:30 dk). Gæstebandet er ingen ringere end Alice In Chains. Det forlyder at vejret har bragt oversvømmelser på vejene i byen. (se her). Bryan ‘Brain’ Mantia er tilstede blandt publikum (se her). GnR gik tidligt på kl. 23:10. Lyder som om Axl har lidt mere styr på stemmen i dag. Axl takker igen Dave Grohl for lånet af hans stol efter “LALD”: ‘I wanna thank Dave Grohl for the use of his throne… It’s working fucking amazing, at least it is for me. How’s it working for you? I just need a tv dinner, and...’ og derefter begynder RQ. Duff spiller en medley af to sange fra “TSI”-albummet. Sebastian Bach kommer på scenen og synger “My Michelle” med bandet. Showet sluttede kl. 01:35. Fans på mygnrforum.com der fulgte med i livefeed’ene var helt vilde over de to shows fra Las Vegas, og der har aldrig været sådan en positiv stemning på et GnR forum siden…ja 2010!

AUDIO/VIDEO: (live feed)
VARIGHED: 2t. 25 min.

SANGE:

Intro – Loony Tunes
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle (#2)
Double Talkin’ Jive
Estranged
Live And Let Die
Rocket Queen
You Could Be Mine
You Can’t Put Your Arms Around A Memory/Attitude
Band introduction
This I Love
Coma (#2)
Godfather Solo
Sweet Child O’ Mine (#2)
Better
Civil War (#2)
My Michelle (#2) (m. Sebastian Bach)
Wish You Were Here (Pink Floyd)/Layla (Eric Clapton) (instrumental)
November Rain
Knockin’ On Heaven’s Door
Nightrain

ENCORE:

Don’t Cry (#2)
The Seeker
Paradise City

CfqaciEWsAIjSIoCfqVZS-WEAA5AyRCfqbPkjWcAAvtDF

10532758_10153900106493069_162103216703347993_n

KOMMENTAR:

Anmeldelser af de to første shows som bandet spillede, har været overvældende positive, og det er på en måde en fed ting, at kunne sidde og lytte eller se med på det her “nye” fænomen “Periscope“, hvor man kan streame direkte fra sin telefon. Ulempen er jo selvfølgelig når der bliver sunget med undervejs, men som gratist kan man ikke rigtig tillade sig at brokke over det.

LINKS:

http://www.latimes.com/sports/la-sp-sn-las-vegas-new-arena-boxing-nhl-20160407-story.html
http://www.billboard.com/articles/columns/rock/6897349/alice-in-chains-guns-n-roses-open-las-vegas-concert-reunion-2016-tour-duff-mckagan

GUNS N’ ROSES ER:

W.Axl Rose
Slash
Duff McKagan
Richard Fortus
Dizzy Reed
Melissa Reese (permanent?)
Frank Ferrer