2016-04-16 Coachella Music Festival, Indio, CA

CgLbdiwXIAAviiD

STED: Coachella Music Festival, Indio, CA (Lokal tid) (Forum)

INFO: GnR er sat til at gå på 22:30 lokal tid (06:30 dk tid). Læs mere her. Der er en vis frygt for, at GnR går for sent på, da Indio lukker ned for festivalen kl. 01.00 præcist! læs her. GnR gik på 22:35 lokal tid – INGEN pro-livestream af showet i denne omgang. Axl har problemer med sin øresnegl. Publikum bevæger sig ikke rigtigt, det kan være de er chokeret eller uvidende om Axl’s uheld med benet, selvom de burde kunne se det på storskærmen. Axl kommer til at kalde Melissa “Mr.” da han præsenterer bandet før Slash’s Godfather solo. Wow, Angus Young kommer ud på scenen og spiller to AC/DC sange med bandet – Whole Lotta Rosie og Riff Raff, som Axl lyder rigtig godt på! Livestreamen fra Coachella bød på Welcome To The Jungle og November Rain, som sikkert kan findes på Youtube de næste par timer! (pas på, de bliver slettet med lynets hast!) Showet slutter 01:05.

AUDIO/VIDEO: Mulig livestream! (Coachellalive.com) (Siriusxm) (Steve Neville)
VARIGHED: 2t. 25 min.

SANGE:

Intro – Loony Tunes
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
Double Talkin’ Jive
Estranged
Live And Let Die
Rocket Queen
You Could Be Mine
You Can’t Put Your Arms Around A Memory/Attitude
Band introduction
This I Love
Coma
Godfather Solo
Sweet Child O’ Mine
Better
Civil War
Whole Lotta Rosie (m. Angus Young!) (#2)
Riff Raff (m. Angus Young!) (#2)
Wish You Were Here (Pink Floyd) (instrumental)
November Rain
Knockin’ On Heaven’s Door
Nightrain

ENCORE:

Patience
The Seeker
Paradise City

GUNS N ROSES live in Coachella (16 April 2016) Part 1
GUNS N ROSES live in Coachella (16 April 2016) Part 2
GUNS N ROSES live in Coachella (16 April 2016) Part 3

13002569_10153975208281648_5725248548394372430_o Axl-Rose-Guns-N-Roses-Coachella-2016-AC-DC_slider_rsguns-n-roses-at-coachella-2016-axl-rose-performs-with-broken-foot_74TUVX8X7CgOqu13UsAIpPinCgOw8mqWIAASMgkKOMMENTAR:

Det lader til at det var et fedt show, men lidt skuffende med den måde Coachella vælger at livestreame på, mens GnR stadig spiller – men ingen klager udover det, da de andre der streamede havde udfald på samme tid. Men der bliver nok at gå på jagt efter senere i dag på Youtube – desværre har jeg ikke lige tid før i aften!

CgOZl-FWIAIeWPA