2016-04-19 Foro Sol, Mexico City, Mexico

CgdGaRqWsAACCDESTED: Foro Sol, Mexico City, Mexico (kapacitet: 65,000) (Lokal tid) (Forum)

INFO: Gæstemusikere er The Cult der spiller 20:30. Begge shows i Mexico er meldt udsolgt! (på 30 minutter). GnR er sat til at gå på efter 21:30 lokal tid (04:30 dk tid). Døren blev åbnet allerede kl. 18:00. Sange ved lydprøven var: It’s So Easy, Chinese Democracy, There Was A Time, Estranged. Fans meddeler, at det regner og blæser meget. Kl. 19:50 melder Jarmo (HTGTH) at det begynder at tordne…20:43 begynder det at hagle! (se her) Regnen stopper som Cult’s sæt slutter 21:05. Nu går der sikkert mindst 45 minutter til GnR kommer på! Introen starter 21:28. Axl har øvet sit spanske og taler til publikum mellem nogle af sangene – han præsenterer bandmedlemmerne på spansk. Showet slutter 23:50.

AUDIO/VIDEO: Mulig livestream! (Mange, men der var dårlig forbindelse!)
VARIGHED: 2t. 20 min.

SANGE:

Intro – Loony Tunes (første 30 min)
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
Double Talkin’ Jive
Estranged
Live And Let Die (#2)
Rocket Queen
You Could Be Mine
You Can’t Put Your Arms Around A Memory/Attitude
Band introduction
This I Love
Coma
Godfather Solo
Sweet Child O’ Mine
Better
Civil War
Wish You Were Here (Pink Floyd) (instrumental)
November Rain
Knockin’ On Heaven’s Door
Nightrain

ENCORE:

Patience
The Seeker
Paradise City (#2)

CgdGuRpWQAEyzEZ CgdSz1DWQAAdQrH CgdZusHXIAEkGUkKOMMENTAR:

Det lyder som om at bandet bliver bedre og bedre for hvert show, hvilket er en god ting, og de mexikanske medier har da også postet gode anmeldelser af showet i dets helhed. Det var altid noget der ikke var rigtig uvejr under showet, men der var da nogle tekniske problemer med den venstre storskærm kunne man se på nogle af de fans der livestreamede. Men ovenstående videoer taler næsten for sig selv, hvordan det må have været at være iblandt 60.000 hysteriske GnR fans!

CgV2ijYUYAMUy5E