2016-05-16 – Festivalpark, Werchter, Belgium

STED: Festivalpark, Werchter, Belgium (Kapacitet: 85,000) (Link) (Lokal Tid)

INFO: Showet er udsolgt! AC/DC er sat til kl. 20:00 (samme dk tid). Doors: 14:00. Black Box Revelation: 18:30 – 19:15. Tyler Bryant and the Shakedown: 19:45 – 20:30. AC/DC: 21:00 – 23:30. Der meldes at der er ca 65.000 tilskuere mødt op indtil videre 40 min inden AC/DC skal på. De gik på præcis 21:00. Publikum er faktisk ret elendige! De reagerer stort set ikke meget på Axl når han snakker til dem! Publikum de virker ret apatiske – men Axl prøver dog alligevel med lidt humor, og banker på mikrofonen efter han har sagt noget, for at undersøge om det er mikrofonen eller publikum der er liv i. De buher dog noget hver gang en sang er slut, men jubler ved introen af Hells Bells ganske kort. Før “Have A Drink On Me”, joker Axl med at folk kan finde hans hjem på Google Maps og sende en rørledning hjem til ham med øl, hvis nogen skulle få den ide – han takkede publikum på forhånd. Efter “Whole Lotta Rosie” opstår der slåskamp og Axl kommenterer det med humor.  Axl står op og synger “Highway To Hell”. Axl’s sangstemme er en smule mindre aggressivt, men mere rent – ikke så meget rasp, men endnu en fantastisk bedrift af Axl! Showet slutter 23:16.

AUDIO/VIDEO: Mulig livefeed ? (@travelholicat) (mest stabile forbindelse indtil videre!)
VARIGHED: 125 min.

SANGE:

Intro
Rock or Bust
Shoot to Thrill
Hell Ain’t a Bad Place to Be
Back in Black
Got Some Rock & Roll Thunder
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Rock N’ Roll Damnation
Thunderstruck
High Voltage
Rock ‘n’ Roll Train
Hells Bells
Given the Dog a Bone
If You Want Blood
Sin City
You Shook Me All Night Long
Shot Down in Flames
Have a Drink on Me
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
(with Angus Young guitar solo)

Encore:

Highway to Hell (#2)
Riff Raff
For Those About to Rock (We Salute You)

https://www.youtube.com/watch?v=A2FAyTsj4zI

CimrimkWwAAjROSCimy-UdXEAAE_KnCimq5wFWkAA8HTBCimqDYvWgAUDm1u

werchter+2016CihW4PJWEAAlzSCKOMMENTAR:

Der er øget sikkerhed på stedet pga. terrortrusler, osv, som man kan læse her. Se folk blive skannet ved indgangen her.