2016-07-14 Lincoln Financial Field, Philadelphia, PA

CnYCHihWYAAT1zg

STED: Lincoln Financial Field, Philadelphia, PA (Kapacitet: 68.532) (Link) (Lokal Tid)

INFO: Mach22 åbner kl. 19:30 (01:30 dk. tid.), Wolfmother åbner kl. 20:15 (kl. 02:15 dk tid) og GnR spiller 21:30 (03:30 dk tid). Mach22 er et lokalt band der var en konkurrence om at få lov til at åbne for GnR. GnR gik på 21:47 og publikum var tydelig nervøs over en gentagelse af en aflysning fra 2002 – men det skete altså ikke! Tommy Stinson er tilskuer ved showet – og sikkert VIP gæst! Axl takker publikum for at komme, og ville ikke bebrejde dem noget, hvis de ikke havde gjort det og takkede dem igen. Sorry bliver spillet igen efter et par års pause. Under KOHD driller Axl Beta at Philadelphia har en klokke med en revne i som hun skal lave. Beta svarede og kaldte ham en idiot!

AUDIO/VIDEO: (Mid-Atlantic Concerts) (komplet show)
VARIGHED:

SANGE:

Intro
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
Double Talkin’ Jive
Estranged
Live and Let Die
Rocket Queen
You Could Be Mine
Can’t Put your arms around a Memory/New Rose
This I Love
Civil War
Sorry
Out Ta Get Me
Coma
The Godfather Theme/Sweet Child O’ Mine
Better
Jam – “Wish You Were Here”
Layla//November Rain
Knockin’ on Heaven’s Door
Nightrain

Encore:

Jam/Don’t Cry
The Seeker
Paradise City

CnXyIvmXgAE1Mo6 CnXzw4KWEAAJLvC CnX0FFbWYAIitfc CnX1plrWcAAjssG CnX7-SdWEAE-IAK CnX_u_uWIAAZFSR CnYCYR9WgAAldjM CnYD79AWIAQjtRP CnYJ7itUEAE9cO7 CnYOTeIUIAAtZcN CnYdhLgVYAAX6az

 

KOMMENTAR:

Senest GnR var i Philadelphia var på The Electric Factory, den 27. februar, 2012. De sidste to shows i byen med det “originale” lineup, var ved The Spectrum den 16. og 17. december, 1991. GnR har besøgt byen i alt 7 gange. Andre begivenheder: Bruce Springsteen spillede tre udsolgte shows i 2003 her. Kevin Hart blev den første standup komiker til at udsælge et fodboldstadium fyldt med 53.000 tilskuere den 30. august, 2015.

CnV57iLVYAEG-Tw