2016-07-23 MetLife Stadium, East Rutherford, NJ

image.thumb.jpeg.33f0cf6a811e33e503df8590641558f1

STED: MetLife Stadium, East Rutherford, NJ (Kapacitet: 82,566) (Link) (Lokal Tid)

INFO: UDSOLGT! (50,000 billetter) Dørene åbnes kl. 19. Axl deltog i lydprøven og sang et par linjer fra Estranged – andre sange der blev øvet var Attitude, CITR, Civil War, Estranged, LALD, ISE. Lenny Kravitz åbner kl. 20:30 (02:30 dk tid) og slutter 21:28 (se 38 min her). GnR spiller 22:00 (04:00 dk tid) Det er Slash’s 51 års fødselsdag i dag. GnR gik på til tiden, men Axl talte ikke så meget hele showet, hvilket leder fans (htght) til at tro at “noget er galt”. Men det er der altså ikke, og hans stemme lyder fantastisk! Han lyder dog en smule snottet, hvilket gør at hans skærebrænder-rasp træder tydeligere frem! Introen og soli bliver længere for hvert show i Rocket Queen. Han spørger  publikum hvordan de har det efter sangen, og siger “it’s a nice warm summer evening…where else better to be?”. Axl bruger hele scenen i showet mere end han plejer. Bandet spiller også i det rette tempo, hvilket tydeligt kan høres, da showet ikke synes at være “tilskyndt”. Axl siger tillykke med dagen til Slash før Godfather Solo. Axl nævner noget om hundedagene (perioden 23/7-23/8) under “KOHD”.

AUDIO/VIDEO: (Claudio – ikke komplet)
VARIGHED: 2t. 40 min.

SANGE:

Intro
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
Double Talkin’ Jive
Estranged
Live and Let Die
Rocket Queen
You Could Be Mine
Can’t Put Your Arms Around A Memory/Attitude
This I Love
Civil War
Coma
Godfather Theme/Sweet Child O’ Mine
Better
Out Ta Get Me
Jam – Wish You Were Here
Layla/November Rain
Knockin’ On Heaven’s Door
Nightrain

Encore:

Angie/Patience
The Seeker
Paradise City

https://www.youtube.com/watch?v=SZSGNuegedM

CoGLZrxWEAILETJ CoHSviWWgAEPtq- CoGMjpRWYAAUdP8 CoGRh_7XYAAOnar CoGsDPEWgAABlLL

KOMMENTAR:

GnR besøgte byen for første gang den 16. august, 1988 i Giants Stadium, og to gange mere den 18. (se her) og 29. juli, 1992 samme spillested. I 2006 besøgte de Continental Airlines Arena den 5. november, og det seneste besøg i IZOD Center den 17. november, 2011.

FAKTA: Metlife Stadium (Google Maps) ejes af New York Giants og New York Jets og blev bygget lige ved siden af Giants Stadium i 2007. Giants Stadium, der blev åbnet den 10. november, 1976, blev revet ned fra den 4. februar til den 10. august, 2010 – og dermed blev årtiers historie på stedet udslettet. IZOD Center er også en del af Meadowlands Sports Complex.

Cn_n6C1UMAAnjkS