FORUM

Lidt Forum historie:

 

Så vidt jeg husker, startede det eneste danske GnR fan forum længe før 2004 - desværre husker jeg ikke præcis hvornår, men det tidligere forum blev kendt under navnet "gnr.respekt.dk" startet af Kristian Jensen. Læs lidt mere om dette på forsiden :-)

 

Efter jeg overtog forummet, var det først og fremmest med henblik på at sikre dets overlevelse. Men længe før jeg overtog forummet og købte et domæne til at bygge en hjemmeside op på, havde jeg selv op til flere gange forsøgt at bygge mit eget forum der skulle ligne det her som det gør i dag. Jeg er desværre ingen hjemmesidebygger-nørd, så det har taget mig en del måneder og år at nå frem til resultatet du ser i dag med både en hjemmeside, og så alt andet der hører med af fotoalbums, blog, facebook side, twitterkonto, youtube konto, osv. Det er lidt af et overvældende projekt, og en værre tidsrøver, men det er så til gengæld noget jeg håber at alle fans af Guns N' Roses vil benytte sig af, og glæde sig over, at de kan finde komplet og præcis viden om deres favoritband.

 

Jeg håber at der selvfølgelig kommer mange flere danske fans til i fremtiden. Så spred ordet om vores hjemmeside! ;-)

 

Men alt det hårde arbejde er ikke færdig - der mangler stadig at blive opdateret og jeg håber en dag at kunne se et forum med et komplet opdateret forum, med alle tilgængelige fakta om både de nuværende GnR medlemmer, samt alle eks-medlemmerne og bekendte.

 

Men du vil ude i højre kolonne, kunne følge lidt med i hvornår de forskellige ting er gjort færdige til præsentation.

 

Har du noget du mener du kan bidrage med, fx, med at hjælpe til på forummet, skrive artikler, eller andet, så er du velkommen til at skrive til mig på mailadressen du finder oppe i højre hjørne på siden her :-)

 

KILDER:

 

Angående kilder, der er brugt over årene, er det desværre ikke alle navne vi har fået med, så der vil sikkert kunne findes en masse "ulovlige" billeder, samt artikler, brugt uden tilladelse, mm. Men de vil blive rettet til efterhånden som vi finder den rette ejermand.

 

Tekster, billeder, og meget andet, har været taget fra artikler, og debatindlæg fra diverse GnR fora/hjemmesider og nyhedsartikler, osv fra nettet - og diverse fakta omkring bandets historie, har været taget fra bøger udgivet om og af bandmedlemmer og bekendte. Af gode grunde har jeg valgt ikke at skrive hvorfra jeg har fundet teksten jeg har oversat fra engelsk fra fx Slash's, Duff's eller Stevens bøger, men jeg vil skrive hvorfra info er taget når det er relevant nok :-)

 

Jeg håber du vil nyde besøget på det gamle forum - som du kan finde ved at trykke på linket herunder.

 

 

På grund af spamproblemer, har jeg valgt at oprette et komplet nyt forum, hosted hos proboards.com, som jeg ved er et sikkert sted at have et forum. Jeg håber at nye fans fremover vil melde sig på herunder.

 

 

 

Forum nyheder »

 

2013

 

13. Juli:

Spamproblemerne på det gamle forum eksisterer stadig, og ser ikke ud til at kunne blive løst - i hvert fald ikke foreløbig. Jeg har derfor taget de første skridt til en "ny" begyndelse på et helt nyt og sikkert forum hos proboards, som du kan se her. Adgang til tilmeldinger på det gamle forum, forbliver lukket, og nye brugere henvises til det nye forum. Jeg håber faste brugere af dette site, vil hjælpe med at sprede ordet, og linket til forummet, så vi kan få endnu flere danske Guns N' Roses fans samlet.

 

 

2012

 

01. September:

På grund af spamproblemer, har det ikke været muligt at melde sig ind på forummet, så derfor er det en god ide at skrive til os enten inde på vores facebook side, ved at melde dig ind i gruppen hvis du allerede ikke er det, eller skrive til webmaster for oprettelse, eller hvis du skulle have andre spørgsmål angående siden.

gnfnr.dk - 2013 Designed by Michael Jeppesen.

 

DISCLAIMER: This is a non-profit tribute site to Guns N' Roses. No copyright-infringement is in any way, shape or form intended, although pictures or sources have been used with or without permission.