Historie

GUNS N' ROSES' HISTORIE 1985-2012

Jeg har valgt at pille hele den lange artikel af, om bandets historie, fordi jeg vil tilbyde den som download på pdf eller word fil, alt efter hvad man ønsker. Jeg opdaterer dem sikkert ofte, så derfor vil du få at vide på facebook siden eller forummet, hvornår den nyeste version er tilgængelig :-D

 

Guns N' Roses Historie 1985-2013 (download som pdf eller word)

 

 

 

 

 

 

-----------------G--U--N--S--N'--F'--N'--R--O--S--E--S--.--D--K-----------------

 

 

Guns N' Roses har solgt i alt rundt regnet 100 millioner albums verden over, inklusivt 42 millioner i USA alene. "Appetite" har solgt omkring 28 millioner kopier, og de to "Illusion" albums har sammenlagt solgt 14 millioner kopier i USA alene.

 

Mange fans i dag har accepteret det nye GN'R, og flere accepterer, at det gamle band måske nok aldrig kommer til at optræde sammen, selvom mange af ex-medlemmerne synes det kunne være en god ide. Axl er dog helt lukket for dette, og det har sikkert noget at gøre med den lange produktion af Chinese Democracy, som han har måttet kæmpe hårdt for at realisere. Men vi håber fortsat på at Axl en dag vil invitere de gamle venner forbi til en kop kaffe og se om der findes en løsning på de gamle problemer så de kan komme ud og spille sammen igen.

 

Du kan her finde en komplet oversigt over "Chinese Democracy Tour", den dækker årene 2001-2011. Turnéen i 2012 blev kaldt "Up Close And Personal", men dækker også over de senere koncerter, som du kan se her på wikipedia.

 

 

 

gnfnr.dk - 2013 Designed by Michael Jeppesen.

 

DISCLAIMER: This is a non-profit tribute site to Guns N' Roses. No copyright-infringement is in any way, shape or form intended, although pictures or sources have been used with or without permission.