Youtube

 

Youtube bliver jo brugt af mange musikere efterhånden, og GnR er naturligvis også én af dem, men der findes rigtig mange der ligger inde med sjældne optagelser eller dokumentarer som de med glæde gerne deler med andre brugere eller interesserede, og det er så derfor jeg også har oprettet en youtube konto specielt til gnfnr.dk så vi kan bruge den i forbindelse med forrige shows og fremtidige shows.

 

Siden er naturligvis under udvikling, og jeg er ved at tilføje samtlige shows jeg kan finde - så det bliver nemmere at finde frem til de enkelte shows. Desværre kan man ikke lige ændre på rækkefølgen eller den kronologiske orden, efter man allerede har tilføjet flere shows efter, men jeg håber du så vil bruge søgefunktionen og finde frem til et ønsket show som du vil lytte til ;-)

 

Jeg håber at du vil nyde besøget på youtube siden, og hvis du har et interessant klip du har fundet fra et af de gnr shows der har været spillet - eller andet gnr relateret, så er du velkommen til at poste det på vores youtube tråd på forummet :-)

 

 

Tryk på ikonet, så kommer du direkte til vores youtube konto ; - )

 

 

 

 

 

 

 

 

Youtube links »

 

GnR medlemmerne finder man bl.a på de forskellige sociale medier i dag. Herunder kan du finde links til deres officielle sider.

 

Guns N' Roses:

 

Officielle side

Ron "Bumblefoot" Thal

DJ Ashba

 

Eks-medlemmer af bandet:

 

Slash

Duff McKagan

 

Relaterede fansider:

 

gnrbootlegs

GunsNRosesUploader

GNRonTour

 

 

 

gnfnr.dk - 2013 Designed by Michael Jeppesen.

 

DISCLAIMER: This is a non-profit tribute site to Guns N' Roses. No copyright-infringement is in any way, shape or form intended, although pictures or sources have been used with or without permission.